Applicaties

Eiland stand-alone

In deze applicatie wordt de generator gebruikt om verschillende toepassingen te voeden, zonder externe aansluitingen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Werfkast
  • Kraan
  • Verdeelbord
  • Overname van een bestaande installatie
  • ...

powersolutions-island-stand-alone-01powersolutions-island-stand-alone-02powersolutions-island-stand-alone-03powersolutions-island-stand-alone-04

 

Eiland synchroon - Power Management (tot 16 machines)

Indien u met 1 generator niet toekomt om het gevraagde vermogen te halen wordt deze applicatie toegepast. Er zijn nog andere situaties waarin dit een voorstel kan zijn, namelijk:

  • In geval van panne of onderhoud van de hoofdgenerator wordt een stand-by generator gevraagd
  • Overdag is er meer vermogen nodig dan ’s nachts, hier wordt dan gewerkt met verschillende vermogens van generatoren.
  • Om een uitval te voorkomen bij panne of onderhoud wordt een no-break installatie gevraagd met andere woorden een twin-pack.
  • Een installatie opzetten waar automatisch meer of minder generatoren draaien naargelang het gevraagde vermogen.

powersolutions-eiland-synchroon-01powersolutions-eiland-synchroon-02powersolutions-eiland-synchroon-03powersolutions-eiland-synchroon-04

 

 Net synchroon - Fixed power / Baseload

De generator is hier synchroon geïnstalleerd met de netvoeding. De bedoeling van deze applicatie is een vast vermogen injecteren in de installatie van de klant. Dit gebruikt u bij een tekort aan netvoeding, een installatie die uitgebreid is en waar de transformator van het net te klein is, …

powersolutions-net-synchroon-fixed-power-01powersolutions-net-synchroon-fixed-power-02powersolutions-net-synchroon-fixed-power-03powersolutions-net-synchroon-fixed-power-04

 

Net synchroon – Load take over /
Auto-Mains-Failure (AMF) (tot 16 mach.)

Load take over

In deze applicatie brengen we het gevraagde vermogen over op één of meerdere generatoren die synchroon geplaatst zijn. Deze toepassing dient als er geen spanningsuitval mag zijn bij een onderhoud van een transformator. Als de werken uitgevoerd zijn, kan er terug overgeschakeld worden op de netvoeding zonder onderbreking.

AMF

Het is ook mogelijk om één of meerdere generatoren synchroon stand-by te plaatsen die opstarten als de netspanning wegvalt. Een automatische terug synchronisatie is hier mogelijk zonder opnieuw een spanningsuitval te hebben als de netspanning terugkeert.

Voor beide modi dient er extra materiaal voorzien te worden in de installatie.

powersolutions-net-synchroon-load-take-over-01powersolutions-net-synchroon-load-take-over-02powersolutions-net-synchroon-load-take-over-03powersolutions-net-synchroon-load-take-over-04

 

Auto-Mains-Failure (AMF) met terugsynchronisatie op netschakelaar

Bij het wegvallen van de netspanning start de stand-by generator die synchroon geplaatst is. Een automatische terug synchronisatie als de netspanning terug aanwezig is, is mogelijk indien de netschakelaar gemotoriseerd en op afstand bedienbaar is. Hierdoor is er geen onderbreking meer en zal de generator terug in stand-by modus geplaatst worden.

powersolutions-auto-mains-failure-01powersolutions-auto-mains-failure-02

 

Peakshaving

Als het verbruik op de installatie hoger is dan het beschikbare vermogen passen we peakshaving toe. Een generator wordt synchroon aangesloten zodat die het gevraagde vermogen boven een bepaalde, instelbare waarde zal leveren zodat de transformator van het net niet wordt overbelast. Hier moeten wel een aantal extra zaken voor geïnstalleerd worden.

powersolutions-peakshaving-02powersolutions-peakshaving-03

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomoplossing

België / Belgique

powersolutions country belgium powersolutions projecten in België powersolutions projets en Belgique

France

powersolutions country france powersolutions projets en France

International

powersolutions country international powersolutions international projects powersolutions proyectos internacionales

Power solutions respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en u relevante advertenties te laten zien die op uw interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen