powersolutions

Tijdelijke of extra stroom in alle situaties

Stroom moet feilloos geleverd worden. Ook tijdelijke of extra stroom. Die elektriciteit vraagt bovendien bijkomend werk. Zowel op logistiek vlak als bij de installatie van de stroomgeneratoren en het onderhoud ervan. Zo’n powerproject is voor ons een uitdaging. Dankzij onze expertise en onze ruime ervaring plaatsen wij onze generatoren dus met plezier hoe en waar u het wilt. Zo kunt u zich concentreren op wat voor uw bedrijf echt belangrijk is.

 

Zorgeloze stroom

U bent op zoek naar tijdelijke stroom. Wij leveren die. Altijd. U doet één telefoontje en wij de rest. Dat is onze stelregel. En die rest is meer dan u misschien vermoedt. Eerst en vooral werken we vooraf de beste oplossing voor uw powerproject uit, zodat uw organisatie in zijn opdracht slaagt. Ook over het vervoer van uw stroomgroep hoeft u zich helemaal niet te bekommeren. Te land, te water of in de lucht, daar malen wij niet om. Waar ook ter wereld u uw project realiseert, wij leveren onze generatoren tot op uw bestemming. En op de meest onmogelijke plekken. Zelfs in de bomen, mocht dat voor u nodig zijn! Ter plaatse verzorgen onze ingenieurs de installatie van uw stroomgeneratoren tot in de puntjes. Uw powerproject MOET immers zonder fouten draaien. Te allen tijde. Is uw project gerealiseerd, dan ontmantelen we uw stroomgroep. Onze generatoren zijn verdwenen voor u het goed en wel beseft.

 

Onderhoud inbegrepen, interventies de klok rond

Het onderhoud van uw stroomgeneratoren doen we tijdens de normale werkuren automatisch. Dat wil zeggen: u hoeft ons daarvoor nooit te contacteren. We baseren ons namelijk op het aantal uren dat uw stroomgroep draait. Die houden we minutieus bij. Overdag is onderhoud bovendien altijd in onze prijs inbegrepen.

Hebt u een noodsituatie, dan kunt u ons dag en nacht bereiken. Power Solutions werkt immers met een wachtdienst. Ofwel helpen we u verder via de telefoon, ofwel komt een van onze ingenieurs ter plaatse. Indien nodig leveren we een nieuwe of een extra stroomgenerator. Dat gebeurt op het moment dat voor u het beste past. Voor een oplossing zorgen doen we sowieso in elke situatie. De administratieve afhandeling van zulke onverwachte interventie is voor later. U helpen gaat voor.

 


 

Kwaliteit en milieu hand in hand

Kiwa-logo-VCADe stroomgeneratoren die u van ons huurt zijn degelijk, betrouwbaar en robuust. Anders gezegd, ze kunnen tegen een stootje. Zelfs als ze lange tijd in weer en wind buitenstaan hoeft u zich geen zorgen te maken.

Ook de brandstof die ze verbruiken is van de beste kwaliteit. Daardoor vraagt de stroomgroep die u huurt niet alleen minder onderhoud. Het maakt haar bovendien zuiniger en milieuvriendelijker. Dat is zowel in uw voordeel als beter voor de natuur.

Uiteraard voldoen al onze stroomgeneratoren aan de strenge TA Luft-emmissievoorschriften rond luchtvervuiling. Verder heeft Power Solutions al jarenlang een VCA-certificaat voor het veiligheidsmanagementsysteem van het bedrijf. Dat betekent dat zowel onze gebouwen als al onze stroomgeneratoren aan alle VCA-veiligheidsnormen beantwoorden. Ook onze werknemers zijn VCA-gecertificeerd en volledig op de hoogte van de veiligheidsregels voor uw tijdelijke stroom.

 


 

 

Over Power Solutions

Power Solutions wordt opgericht in 2006. Drie specialisten in stroomgeneratoren beslissen om samen de sprong te wagen en een bedrijf op te starten. Vanaf dan gaat het razendsnel. De expertise en de ervaring zijn er, de contracten volgen niet veel later. Ondertussen is Power Solutions uitgegroeid tot een sterke speler op de markt van stroomgeneratoren. In België staat het bedrijf vandaag zelfs op nummer een.

Onze kracht? Onze 22 gedreven medewerkers. Samen een hecht team van experten. Voor een antwoord op uw vraag hoeft u bij ons dus niet te wachten. Er is altijd een specialist aanwezig die u kan helpen. Ons ‘klein zijn’ maakt ons bovendien snel en wendbaar. Logge administratie kennen we niet. Met een klein team overleggen en plannen verloopt vlot. Daarom zijn we klaar om uw powerprojecten te realiseren nog voor u ons goed en wel gecontacteerd hebt.

 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vind uw geschikte stroomoplossing

België / Belgique

powersolutions country belgium powersolutions projecten in België powersolutions projets en Belgique

France

powersolutions country france powersolutions projets en France

International

powersolutions country international powersolutions international projects powersolutions proyectos internacionales

Power solutions respecteert de privacy van uw gegevens.
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren, om te integreren met sociale media en u relevante advertenties te laten zien die op uw interesses zijn afgestemd. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen